Husets indretning

Vores sommerhus ved Limfjorden ligger på Klintevej 6, og det er et flot murstenshus bygget i 2000. Huset har et dejligt lysindfald i alle rum fra de store sprossevinduer i de to karnapper på hver side af huset.

Indretning
Husets indretning

Huset er på rummelige 104 kvm. plus hems og inkluderer to overdækkede terrasser – en mindre mod sydvest, og en større mod nordøst. Huset har 8 sovepladser, hvoraf de 2 er i hemsen.

På den store terrasse er der plads til 10 gæster ved bordene, og der er også en grill, som kan benyttes.

Unik udsigt

Både fra den store terrasse og fra stuen er der en fantastisk flot udsigt over åbne marker, Limfjorden og den nærliggende Gjeller Sø.

Udsigt fra terrassen

I stuen er der opstillet en stor kikkert. Med den kan du se helt til Thyborøn og Agger, og i horisonten kan du skimte Vesterhavet.

Udsigt til Agger Tange taget fra stuen

Sommerhus til en stor familie

Med tre soveværelser og to toiletter er dette sommerhus både velegnet til en ferie for 2 personer og til en familieferie, hvor flere generationer vælger at holde ferien sammen. Som et supplement til de faste sovepladser er der nemlig etableret 2 ekstra sovepladser i en dejlig hems, som børnene vil elske.

Huset opvarmes med en energivenlig varmepumpe, og der er desuden gulvvarme i alle de klinkebelagte gulve. I stuen er der en brændeovn, som kan hygge i den kolde tid af året. På værelserne, kan der suppleres med el radiatorer, hvis der er behov for det. Huset er derfor meget velegnet til ferieophold hele året.

Afskærmet solterrasse

Rundt om huset er der græsplæne, og desuden er der en stor flisebelagt terrasse, hvor man kan solbade ugenert. På denne terrasse er der i sommerhalvåret opstillet solsenge og havemøbler. På terrassen er der en lille, overdækket sandkasse og også en lille ruchebane.

Udgang til solterrassen
Afskærmet solterrasse – med ruchebane og sandkasse. Og selvfølgelig havemøbler om sommeren.

Parkering

Indkørslen til sommerhuset er stor og bred, med god plads til parkering af flere biler.

Gode parkeringsmuligheder

Gå-afstand til strand og indkøb

Fra huset er der gåafstand til stranden, så der er gode mulighed for dagligvareindkøb i sommerhalvåret. Man kan gå til stranden via områdets stisystemer, og i bil er der ca. 500 meter fra huset til stranden.

Klik ind på de følgende sider, og kom med på en rundtur i dette dejlige sommerhus ved Limfjorden!