Mogens og Jette

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at leje enten vores sommerhus på Gjellerodde – eller evt. vores spanske villa Casa Lobo.

Vi kan kontaktes på telefon 26221783 og 5013 3397. Eller du kan sende mail til: jettefries@gmail.com.

Vores sommerhus ved Gjellerodde

I 2021 fik vi lyst til at købe et sommerhus ved Gjellerodde, og vi fandt dette smukke og charmerende sommerhus med den dejlige udsigt.

Vi – Mogens og Jette – har boet i Lemvig kommune siden 1995, og vi har kun et kvarters kørsel fra vores lille landbrug til sommerhuset i Gjellerodde. Derfor har vi meget let ved at benytte huset selv, og også at tilse det mellem udlejningerne.

Vi blev pensionerede i 2016, og holder meget af at komme i Lemvig, nu vi har fået tiden til det. Vi nyder at sejle på Limfjorden i vores gamle sejlbåd, og vi spiller en smule golf.

Og et stjerneskud til frokost på Lemvig Havn holder vi rigtig meget af, så vi kører ofte til Lemvig for at spise frokost på havnen og nyde udsigten over Lemvig Havn. Eller tage en tur på byens gågade, som om sommeren er fuld af turister.

Gågaden Lemvig på en kold dag

Jo mere vi kommer til Lemvig, jo mere holder vi af dette dejlige område af Danmark. Så da sommerhuset her blev til salg, besluttede vi os for at købe det. Nu kommer vi endnu oftere til Lemvig, og det nyder vi. Det er et fantastisk skønt landskab, sommerhuset ligger i.

Sommerhuset på Gjellerodde udlejes i primært gennem bureau. Men i det omfang, der er ledige perioder, udlejer vi huset selv, og derfor har vi oprettet denne hjemmeside.

Casa Lobo – vores spanske villa:

Vi har også en spansk feriebolig, Casa Lobo, som ligger på Costa Tropical i Andalusien. Vi købte Casa Lobo i 2008, og vi er vilde med både huset og den spanske by, Salobreña, hvor huset ligger.

Vi bor i Salobreña en stor del af vinteren, og når vi ikke selv benytter huset, er det oftest udlejet. Casa Lobo har – ligesom “Limfjordsperle” har det – rigtig mange gæster, som vender tilbage til huset år efter år. Det glæder os selvfølgelig meget.

Med købet af sommerhuset på Gjellerodde er vi nu så heldige at have to “perler”, så vi bor i meget smukke områder året igennem.

Har du nu eller senere lyst til at komme en tur til Spanien, og bo i et af Costa Tropicals mest attraktive områder? Så kan du læse meget mere om villaen på hjemmesiden Casa Lobo.